Bekvämimpa  Frukost  Inspiration  Okategoriserade  Vardagslyx 

Lyxig valentinbrunch

Imorgon är det alla hjärtans dag, grattis alla kärleksfulla tv-kompisar som sprider god energi här och överallt. Jag tänkte fixa brunch imorgon, en enkel men ändå med lite extra piff. alla hjärtans2016-39-webDet blir mango- & blåbärssmoothie i skålar samt goda bacon, ost- & avokadomackor. Mums!

alla hjärtans2016-52-web

Det skulle räcka bra med en smoothieskål, men en baconmacka är ju alltid gott…

alla hjärtans2016-10-web

Med baconmackan gör jag det enkelt för mig, lite majonnäs i botten, smaksätt om du vill med tex sambal eller senap, på med skivad avokado, röd lök, knaprigt bacon, tomat, bladsallad och ost. Jag river osten för att få den jämnt fördelad över mackan. Man kan även blanda den i majonnäsen.

alla hjärtans2016-60-web

Go’kaffe till det så! Ikväll är det Pekka som håller i Go’kväll, gäster är Martin Stenmarck och Sofia Jannok. Lotta gör snygga kuddar och Gustav fixar afrodisiska desserter. Ja, ni hör ju. Ha en superfin kväll allihopa!

 • Susanne Jonsson

  Hihi, ja, men tur ändå att det far ju bort efter ett tag 🙂 Tack Ingmari!

 • Ingmari

  Lyxigt, vackert och nyttigt – utan att vara ❤ -format. Minner om sommar och sol. Man blir så glad. Passar väl toppenbra på Alla ❤:ns Dag! Önskar Susanne och er alla här en riktigt mysig sådan dag. Ska bli kul att se lördagens program. Martin S… jojo. Uppmuntrade honom vid ett möte en gång för länge sedan att satsa på sången för vilken röst han har! Undrar om jag vågar mig på efterrätterna. Håller mig nog till Susannes oskyldiga bär. Det enda som händer är att jag får blå tunga. 😉

 • Margot

  Oh vad inbjudande det ser ut en sådan brunch vore inte dumt men har inte planerat något så gott får bli en annan dag nu när man fått förslag. Jag önskar också alla vänner här på bloggen en en fin Alla Hjärtans Dag krama om varann och var rädda om varann.

  • Ingmari

   ❤-ligt tack detsamma! Sänder också kramar till er alla!

  • Susanne Jonsson

   Ja Margot! Alla dagar kan vara kärleksdagar!

 • Barbro

  Din brunch får man allt testa nån dag också.Blåbär och mango är ju så gott tillsammans.
  Vill önska vi läsare av Susannes blogg en fin alla hjärtans dag.
  Kram

  • Ingmari

   ❤-lagt tack detsamma!

   • Ingmari

    Ligt… förstås. Den här eviga självstavningen!

  • Susanne Jonsson

   Tack Bästa Barbro! Kram

   • Barbro

    vilken god brunch vi har precis ätit detta goda.
    ha en fortsatt bra söndagskväll.
    kram