Bekvämimpa  Frukost  Inspiration  Okategoriserade  Vardagslyx 

Lyxig valentinbrunch

Imorgon är det alla hjärtans dag, grattis alla kärleksfulla tv-kompisar som sprider god energi här och överallt. Jag tänkte fixa brunch imorgon, en enkel men ändå med lite extra piff. alla hjärtans2016-39-webDet blir mango- & blåbärssmoothie i skålar samt goda bacon, ost- & avokadomackor. Mums!

alla hjärtans2016-52-web

Det skulle räcka bra med en smoothieskål, men en baconmacka är ju alltid gott…

alla hjärtans2016-10-web

Med baconmackan gör jag det enkelt för mig, lite majonnäs i botten, smaksätt om du vill med tex sambal eller senap, på med skivad avokado, röd lök, knaprigt bacon, tomat, bladsallad och ost. Jag river osten för att få den jämnt fördelad över mackan. Man kan även blanda den i majonnäsen.

alla hjärtans2016-60-web

Go’kaffe till det så! Ikväll är det Pekka som håller i Go’kväll, gäster är Martin Stenmarck och Sofia Jannok. Lotta gör snygga kuddar och Gustav fixar afrodisiska desserter. Ja, ni hör ju. Ha en superfin kväll allihopa!