Buffémat  Mat för många  Okategoriserade  Plockmat  Recept  Rester  Tips 

Burrito bowls

Såg ni kvällens program? Vilken kille som gästade oss. Ojoj… Det blev lite fart i köket också, härligt kladdigt och rörigt! Guacamole är verkligen en favorit hos mig. Här hittar du recept på en god en!

IMG_8074

Känslan när man får en perfekt mogen avokado.

IMG_8056

Jag hann int fota för jag hade så många detaljer att komma ihåg, men jag hoppas att jag får lite fler bilder imorgon.

IMG_8073

Jag vill tipsa om det goda, möra köttet, cola carnitas, receptet hittar du här. Kiwisalsan är ett recept som jag fått lära mig av vår redaktör Anton. Tack för det! Den är superfräsch. Testa! Mangosalsan tillverkas så ofta jag har möjlighet och en bönsallad finns nästan alltid i kylen här.

Hoppas att ni trivdes med oss ikväll och att vi ses igen i rutan på lördag.

Varma kramar!

Ps. TACK för era kommentarer, så fint att alla är med igen.