Okategoriserade 

Glad helg!

Hej kompisar!

Idag är det tulpanens dag. OCH fredag! Bara en sån sak. Och redan imorgon är jag tillbaka i rutan med nya recept, det blir superkul.

27022014-pateachoux-17

Massor av inspiration blir det också av blomster-Anna, Knut Knutsson från Antikrundan drömreser Och Ida LA Fontaine spelar en låt. Visste ni förresten att Antikrundan är inne på sin 27:e säsong. Det börjar vara ett tag!

Tack för alla frågor om porslin, kryddburken och citronpressen. Jag får inte skriva ut varumärken här, men kryddburken är en högt älskad present från en kock i Indien 🙂 MEN om du majlar redaktionen via hemsidan så kommer vi återkomma med inköpsställen via majl. Så är reglerna för public service. Tack och lov. Så slipper vi massa reklam.

Och tack för alla namnförslag på yogaskålarna. Har inte hunnit läsa alla än. Men det kommer!

Ha en strålande härlig fredagskväll allihopa.

Hoppas vi ses i rutan imorgon!

ps. Har ni hunnit skaffa några tulpaner än?