Okategoriserade 

Buddha bowls

TACK för ikväll!

Vad roligt det var, och vilka fina gäster. Wiwi, denna hjälte som kämpat så hårt och Sofia Solstråle. Jag har nyss plockat in det sista, disken spar vi till imorgonbitti =)

Lovade ju att dela receptet på den enkla rödkålssalladen, det är 1/4 huvud hyvlad rödkål, 1-2 dl kimchi (beror på hur mycket stark man vill ha sin sallad) och 1/2 dl ljus soja. Blanda och låt dra en stund. Här hittar du recepten på yogaskålarna från ikväll. Här finner du kikärtsgryta, chana masala och här finns min supersallad med avokado, granatäpple & fetaost.

Jag hann int ta några bilder ikväll, så det blir en bild från en mysyogastund på ett av mina favoritställen i hela världen. Praia do Amado (ursäkta min Portugisiska!) på Algarves västkust.

IMGP1160

Ha en superskön kväll finaste Ni, och välkomna med namnförslag på yogaskålarna!