Okategoriserade 

Buddha bowls

TACK för ikväll!

Vad roligt det var, och vilka fina gäster. Wiwi, denna hjälte som kämpat så hårt och Sofia Solstråle. Jag har nyss plockat in det sista, disken spar vi till imorgonbitti =)

Lovade ju att dela receptet på den enkla rödkålssalladen, det är 1/4 huvud hyvlad rödkål, 1-2 dl kimchi (beror på hur mycket stark man vill ha sin sallad) och 1/2 dl ljus soja. Blanda och låt dra en stund. Här hittar du recepten på yogaskålarna från ikväll. Här finner du kikärtsgryta, chana masala och här finns min supersallad med avokado, granatäpple & fetaost.

Jag hann int ta några bilder ikväll, så det blir en bild från en mysyogastund på ett av mina favoritställen i hela världen. Praia do Amado (ursäkta min Portugisiska!) på Algarves västkust.

IMGP1160

Ha en superskön kväll finaste Ni, och välkomna med namnförslag på yogaskålarna!

 • Monica

  Hej! Jag har haft min dotter med sambo här idag och lagade Buddha Bowl. Det var mycket uppskattat och roligt att göra. Tack för alla recept och matglädje du delar med dig av. Du är en inspirationskälla för mig. Kram Monica

  • Susanne Jonsson

   Hej Monica! Tack, vad roligt att höra! Kram

 • Margot

  Jag undrar också var du fått tag i denna fantastiska citronpress går väl lika bra till lime

  • Susanne Jonsson

   Hej Margot! Ja, det gör det och det finns också en anpassad för lime om man föredrar det. Jag får ju int skriva ut inköpsställen håra, men antingen om du har möjlighet att kontakta oss härhttp://www.svt.se/gokvall/om-programmet/kontakta-go-kvall
   Eller skriv in i sökfunktionen på datorn citruspress gul, så kommer det upp massa bilder. Den ska kosta runt 89 kr. Det är den i metall man vill ha 🙂 Jag har köpt min för flera år sedan och jag minns int riktigt vars…

 • Cissie

  Vill också veta vad citronpressen heter och var man kan köpa den

 • Margot

  Vilken fantastisk afton gladde mig mycket att bara se det du lagade jag har inte riktigt ork att laga så mycket mat just nu men tänk om man hade fått sitta ned och smaka det goda du bjöd på. Många kramar till alla på denna plats

  • Ingegerd

   Kramar till dig!

  • Susanne Jonsson

   Vad roligt att du var med oss Margot! Kram och hopp om energi & sol!

 • Anita

  Hej!
  Blev lite små kär i din citronpress, vart kan man köpa/finna den?

 • Ingmari

  Kalaskula var ju ett kul (!) namn. Men Buddhaskål tycker jag fungerar utmärkt. Det namnet satte sig liksom. Tack för kul afton med goda tips!

  • Susanne Jonsson

   Vad roligt att höra! Tack för att du var med oss Ingmari! Och berättar det för mig. Jag blir jätteglad. Ha en superfin helg!