Okategoriserade 

Ute på vift-del 1

 

Minns ni världens barn-insamlingen som vi hade i höstas? Vi är så glada och tacksamma att så många ringde in, över 300 000 kr samlades in till världens barn. Tack!!! Det fanns ju ett litet pris i potten bland alla som deltog lottade vi ut en middag av mig, i vinnarens hem. Och äntligen!

IMG_6653

Riktigt tidigt på morgonen bar det av mot Mary Åkesson utanför Älmhult i Småland. I Växjö mötte jag upp ett tv-team, Roger och Henric från SVT Växjö.

IMG_6669

Och sedan bar det av rakt ut i de vackra Småländska landskapet. Och en vinnarmiddag som vi sent ska glömma. Det är spännande att komma hem till någon och laga mat, men vet aldrig vad som väntar! Hur tror ni det gick? Resultatet kommer jag berätta här och på torsdag kommer man kunna se det på teve, i Go’kväll. Missa inte! Glad fredagskväll allihopa!

 

 

 • Ami

  Jag skulle nog varit så nervös så jag kissat på mig om det kom ett tv-team hem till mig. Enbart Susanne, som jag tror mig känna i det här laget….fast jag inte gör det alls på riktigt, skulle bara kännas så lyxigt, roligt o spännande att få umgås med en hel dag. I köket bland grytor o kastruller där vi båda trivs så bra. Det hade varit grejer. Men nu blev Mary den lyckliga. Grattis Mary!!! Blir nog ett minne för livet. Ska bergis se programmet. Så kul.
  Önskar er alla en fin luciavecka!

  • Susanne Jonsson

   Tack Bästa Ami! och nog känner vi väl varann ganska bra här genom bloggen tror jag. Jag är såhär som jag skriver. Tror jag själv iallafall 😉 Glad lucia!

 • Margot

  Jag håller verkligen med Ingmarie tänk att få vara med om något sådant att få besök i köket av dig. Skall absolut titta på torsdag om tillfälle ges. Ha det fortsatt gott mitt i julbrådskan.

  • Susanne Jonsson

   Jaaa!!! Välkomna allihopa!

 • Ingmari

  Oh, så spännande! Och varmt Grattis till Mary Åkesson! Vilken upplevelse och inspiration i köksregionen! Ser verkligen fram mot tv-programmet.

  • Susanne Jonsson

   På torsdag är det dags Ingmari!