Okategoriserade  Susanne på resa 

Hallau Skaune!

IMG_6922Hej kompisar!

Det har blivit många långresor senaste veckorna. Imorse vaknade jag i Skåne. Härligt att få höra ett redigt skånskt haaaaj! som första ord vid frukosten. Älskar dialekter. ÄLSKAR. Jag är här och gör ett gästspel för en tidning. Det kommer att publiceras nästa år så det är lite hemligt än så länge, men jag kanske får visa liten smygkik av vad vi gör. Det är roligt, jag bakar grejor och bilderna ser jättefina ut 🙂 Vi skulle kunna göra ett helt nummer i ämnet.

IMG_6917

Halllaau så länge!

 • Liljan

  Jag bor i Blekinge..så nära så att du kunde kommit på en kopp!!! :o)

  • Susanne Jonsson

   Ja, det vore verkligen roligt att träffa dig Liljan!

 • Liljan

  Nämen,.. nu är du ju nästgårds, jag som trodde du for ännu längre norrut. Oj, va´ spännande det blir att se ditt projekt! Jag älskar oxå dialekter som jag sagt tidigare. Ha det så brau i Skaune, KRAM,Liljan

  • Susanne Jonsson

   Hej! Tack! Vars är det du bor nu igen Liljan? KRAM

 • Margot

  Haaaj ja skåningar kan vara svåra att förstå på dialekten vet jag har haft bekanta i Ystad. Ser med förväntan fram mot hemligheterna men vi får väl ge oss till tåls till allt är klart. Ha det så gott där du är.

  • Susanne Jonsson

   Tack, du också Margot!

 • Ami

  Lycka till med allt där nere i sydlandet. Spännande. Jag anar nog något liiitet vad som kan vara på gång. Om det är som jag tror så har jag 1:a platsen klar på min önskelista framöver.

  • Ami

   Såg att jag anade fel redan efter 5 sekunder. En tidning var det ju tal om. Eller ska du berätta om min högsta önskan för den här tidningen. Ja den som lever får se.

   • Susanne Jonsson

    Hihi, ja, kanske det, men vi får vänta ett tag 🙂 Finaste du!

 • Ingmari

  Visst är det ett avlångt land?! Med olika mat, väderlek och dialekter. Och ljus och mörker. Ha det så trevligt! Ska bli trevligt att se din hemlighet sedan.

  • Susanne Jonsson

   Tack! Ha en superfin helg!