Okategoriserade 

God Jul!

Käraste blogg- & tevekompisar!

Jag vill önska er en underbar, fridfull jul. Tack för allt fint ni delar med mig.

Saga och jag har just vart ute och busat i norrbottensskogarna, det snöar ordentligt ute! Vi kom hem med snö överallt och genomblöta så nu måste vi torka.

IMG_7130

Som ni ser så blir det inte riktigt ljust häruppe, int ens mitt på dagen. Det här är så ljust det blev idag… Men nu vänder det!

IMG_7111

Häromkvällen var jag hos vår duktiga frisör Åsa på julglögg. Hon hade gjort så fint ute på terassen så jag satte mig ute vid granen på ett renskinn och drack min glögg. Det var så fint och därute bredvid granen kändes det plötsligt lite som att jag fick vara deras egen julvärd, fast hemma då, och utomhus, i mitt element. Det var bara ett ljus (och publik, ingen annan ville sitta därute, det var lite kallt, hahaha) som fattades 🙂 men jag hoppas ni kan känna julstämningen och kärleken.

En riktigt GOD JUL önskar jag er alla.

/Er vän Susanne

Ps. vad gör ni i jul?