Okategoriserade 

Tack, tack, tack!

Finaste Ni varmaste TACK för alla Grattishälsningar!

Ni är bäst. Jag önskar att våra tekniker kunde fixa så jag kunde uppdatera bloggen enklare och snabbare, de har lovat några månader att hjälpa mig, men det går trögt. Jag måste därför ha tillgång till min dator för att uppdatera bloggen och ni vet ju, när man är ute i vildmarken är det inget man bär runt på. Speciellt inte när det regnar 🙂

Men här kommer till slut en varm hälsning från mig uppe i the Lake District. Morgonvy från yurten.

IMG_5252

Jag är här och hälsar på kompisar och fick en ny kompis på köpet.

IMG_5253

Visst är han söt?! Ozzy heter han, 13 veckor border collie. Så glad liten kille! Här har han dock just jagat fåren, och det får man inte göra, så han sitter i band. De är ju så roliga att jaga och fåren luktar så spännande! Boplatsen för det här stoppet är en yurt. Har ni sovit i en yurt nångång? Det är SÅ mysigt!

IMG_5188

Jag har alltid gillat runda boplatser, men det här är första gången jag bor i en yurt. Det är knappt några turister häruppe nu. På sommaren kryllar det av folk och allt är uppbokat. Därför blir det här även veckans torsdagstips. Bättre priser, lagom varmt (för mig åtminstone), mer plats och underbart vackra höstfärger. Det är väldigt likt att vara bland lågfjäll och jag måste säga att om man gillar att vandra, men inte är pigg på att bestiga berg, så är det här ett bra resmål. Speciellt lämpat för dagsturer. Och man får ha med sig hundar nästan överallt. Mycket kultur att kika på också. William Wordsworth bodde här i Rydal och Beatrix Potter har ett eget center. Bara en sån sak. Ha en toppendag allihopa!