Susanne på resa 

Mysiga Manchester

Så var det dags att lämna sjöarna och bege sig till en mer tätbefolkad del av England. Manchester. Första gången jag är här, har ni vart här? SÅ mysigt, jag har mest vart i norra kvarteren där mina kompisar Maja och Phil bor. Hur mysigt som helst med små butiker, men viktigast är ju ändå maten och fikat. Ni vet när man får tips från folk som bor på orten, då hamnar man ofta på riktigt roliga ställen. Maja hade valt ett pajställe med ekologiska pajer, serverade på nytt sätt, men ändå med traditionella potatismoset, grönt ärtmos och sky. Bra val. Jag älskar ställen som är riktigt, riktigt bra, men ändå enkla. Att det int behöver vara svindyrt och krångligt att gå ut och äta. Man vill ju bara ha kul!

IMG_5620

Det var inte för inte som det kallades ”moderskeppet”.

Men oj så gott! Toppat med rostad lök. Såhär glada var vi efteråt.

IMG_5633

Vad säger ni: Tror ni det här kan vara en rätt för Go’kväll?

Ha en jättefin fredag allihopa!