Äggfritt  Bekvämimpa  Bjudmat  Buffémat  Desserter  Ekologiskt på budget  Fika  Fisk  Fräscha sallader  Glutenfritt  Hälsokrubb  Här är ditt kylskåp Susanne  Inspiration  Mat att förbereda  Mat för många  Matlådor  Mellis  Okategoriserade  Plockmat  Recept  Sallad  Snabblagat  Sommarmat  Tips  Tisdagsmiddag på 15 minuter!  Uteliv  Vardagslyx  Vardagsmat  Vegetariskt 

Skördemarknad

De här dagarna får vi ses mycket i era teveapparater. Ikväll är det dags för skördemarknad och jag lagar goda röror som passar till allt. Riktigt enkelt. Vad tycker ni om det? Är det kanske FÖR enkelt?

Jag tänkte att det kan vara skönt med extremt enkelt ibland. Lite disk, mycket njutning 🙂

Här hittar du recepten!

Det blev en röra på rökt fisk, en på rödbetor och en på hjortron.

IMG_3567

Sedan svängde jag ihop en dessert, en enkel bärmousse, recept på den finns hära.

Varmt välkomna ikväll!

Ps. Här kan du se ett klipp från marknaden.