Äggfritt  Bekvämimpa  Bjudmat  Buffémat  Desserter  Ekologiskt på budget  Fika  Fisk  Fräscha sallader  Glutenfritt  Hälsokrubb  Här är ditt kylskåp Susanne  Inspiration  Mat att förbereda  Mat för många  Matlådor  Mellis  Okategoriserade  Plockmat  Recept  Sallad  Snabblagat  Sommarmat  Tips  Tisdagsmiddag på 15 minuter!  Uteliv  Vardagslyx  Vardagsmat  Vegetariskt 

Skördemarknad

De här dagarna får vi ses mycket i era teveapparater. Ikväll är det dags för skördemarknad och jag lagar goda röror som passar till allt. Riktigt enkelt. Vad tycker ni om det? Är det kanske FÖR enkelt?

Jag tänkte att det kan vara skönt med extremt enkelt ibland. Lite disk, mycket njutning 🙂

Här hittar du recepten!

Det blev en röra på rökt fisk, en på rödbetor och en på hjortron.

IMG_3567

Sedan svängde jag ihop en dessert, en enkel bärmousse, recept på den finns hära.

Varmt välkomna ikväll!

Ps. Här kan du se ett klipp från marknaden.

 • Ingmari

  Rödbetor… blev det också på marknaden. Gott och nyttigt. Ska se om receptet lockar. Tv:n gör det iaf. Torsdag med persontrolleriet. Ami, hoppas filmen var bra. Längtar till när jag själv får se den.

  • Ami

   Ingmari, den var bra…lite skruvad kanske vissa tyckte, men helt klart sevärd.
   Rörorna och skördemarknaden var också bra, tack!

   • Susanne Jonsson

    Kram på er!

    • Karin

     En variant på röran med hjortron som jag lärt mig av en fiskodlare (som röker sin fisk också) är att blanda in pepparrot

     • Susanne Jonsson

      Bra tips Karin, tack!

 • Ami

  Kan aldrig bli för enkelt, bara det smakar gott. Gillar det skarpt. Nu var vi och såg ”Så ock på jorden” igår kväll, så det blir att ta fram paddan framåt kvällskvisten o njuta av gårdagens gokväll. Innan ”Gör om mig”, vilken höjdarkväll :-D.

  • Susanne Jonsson

   Tack Ami, vad roligt att höra! 😀 Heja du och tack för dina fina energier som du sprider här hos mig!

 • Barbro Jönsson

  Hej
  Nu står mitt hopp till dig.förra året beställde jag nätting från Klabböle Nu kan jag inte hitta adress eller telenr till dom jag köpte av Vet du vem det kan vara eller känner du någon som har o vill skicka till mig nere i Skåne

  • Susanne Jonsson

   Hej Barbro, jag har tyvärr ingen nätting och får inte skriva ut företag här, men om någon vet, så tipsa oss gärna här! ha en fin kväll