Äggfritt  Bjudmat  Bröd  Buffémat  Ekologiskt på budget  Glutenfritt  Hälsokrubb  Inspiration  Mat för många  Mellis  Plockmat  Recept  Soppa  Vardagslyx  Vardagsmat  Veganskt  Vegetariskt 

Rostad chili- & pumpahommos

Ibland råkar ett recept bli sådär extra bra så man bara vill att alla i hela världen ska få inspiration att testa det. Så är det med det här fallet. En enkel hommos piffas till av rostad chili och pumpa. Det godaste jag har smakat på länge. Och då har jag ändå hittat en ny örtpecorino, en helt ljuvlig ost, som jag är besatt i.

varma_mackor

Ikväll blev favvohommossen fyllning i varma mackor. SÅ gott!! Det händer nämligen nåt med hommos när den blir varm. Smakerna kommer fram ännu mera. Därför är den grym på pizza också. Tips till alla som lagar veganskt!

Ps. röran på bilden i receptet är inte hommossen, det har blivit nåt fel. Den rostade chili- & pumpahommossen är en krämig, vackert orange röra, se fyllningen i varma mackan ovan.

HA en fin kväll allihopa!