Okategoriserade 

Höstkvällar

IMG_5852.JPG

Det känns i luften att hösten har kommit. Oj vad det har regnat i Umeå idag. Pratade med mormor och mamma ikväll och det regnar lika mycket i Norrbotten. Hur har ni det? Har den mörkare årstiden börjat visa sig? Jag, som gillar ljus, är lite nyfiken, hur gör ni för att klara de mörkare månaderna? Några tips? mottages tacksamt… Sov gott kompisar!

 • Ingmari

  Oh så fint foto! Mörkare… och vid besök i Luleå och Boden på vintern… nog är det mörkt… så svart… känns som man går omkring i en kolsäck. Så…kom ihåg D-vitaminet! Fyll på extra! När inte solen finns får man ta piller på burk. Bra mot allt från värk i muskler och ben, smärta, trötthet, depression och diverse annat. Annars… ett måste för mig… för att klara mörkret – mycket och ofta och många tända levande ljus. I alla former. Jag har även kompletterat med batteridrivna ljus, för god säkerhet på vissa ställen, och då modeller som glimmar som riktiga, lyser när det är mörkt och stänger av sig när det ljusnar alt efter viss tid. Men helst levande ljus. Men… kom ihåg att blåsa ut ljus och lämna aldrig ett rum med levande ljus brinnande. Du kan ha sett rummet för sista gången… Bra att mysa mycket också. Läsa en bok, dricka te, höra skön musik, se en bra film, fixa god mat. Och… se Go’kväll och få inspiration.

 • Www.nouw.se/tigerhonan

  Vacker bild 🙂

  • Susanne Jonsson

   Tack!