Okategoriserade  Uteliv  Vår vackra natur 

Fredagsmys på rikt

Hej Kompisar!

Roligt att många av er gillade skördemarknaden. Det är det programmet jag älskar allra mest personligen, eftersom det är mitt ibland allt jag älskar med Umeå. Människorna, stan och ffa råvaruproducenterna som alltid har en speciell plats i mitt hjärta. En annan som alltid har en speciell plats i mitt hjärta är Hjördis. Minns ni henne?

IMG_3968

Jag har blivit SÅ förtjust att åka runt med henne, och det bästa hittills är sensommardagar och kvällar på en underskön sandstrand efter norrlandskusten. Tända en brasa mot kvällningen. För mig är det höjden av livskvalité. Doften, spraket och känslan av frihet.

IMG_4070

Solnedgångarna här har vart episka i veckan. Jag vill önska er alla en skön och fridfull helg med en bild på utsikten från Hjördis bakruta. Vi lever i en vacker värld. Njut!

Kram

 • Ami

  Det märktes att du trivdes på skördemarknaden. Glädjen gick genom rutan. Sen är du ju en mästerfotograf, helt sagolika bilder! Tror det blir mer lingonplockande i helgen här hos oss i Östergötland. Tror aldrig jag sett så mycket lingon något år förut. Jag har väl tyckt det varit så där lagom roligt att plocka lingon förut men med så här rikligt med bär i skogarna blir det en riktig fröjd. Trevligt sällskap och en fikakorg gör upplevelsen optimal. Och till det bärplockare och ett renssåll förstås.
  Fortsatt trevlig helg alla!

  • Susanne Jonsson

   Tack underbara Ami! Glad söndag på dig!

  • Ingmari

   Ohh om jag hade kunnat ta mig ut i skogen och få lite lingon, men tack för att du berättar, Ami, så att jag kan drömma lite. Sitta på en stubbe och dricka gott kaffe (visst smakar det mycket godare ute i bärskogen…?), äta smaskiga, enkla knäckemackor och annat. Kul att det är så mycket bär! Har det börjat bli gula löv än? Och så där hög, skön luft?

 • Ingmari

  Vackra bilder igen! Tack för att vi får se! Mycket härligt du bjuder på både för öga och gom! Du verkar ha mycket kul med din kompis Hjördis.

  • Susanne Jonsson

   Hihi, jajjamän Ingmari! Fin kompis!