Claras Gård  Okategoriserade 

En redig utmaning

I morgon är det dags för vår efterlängtade skördefest. SÅ roligt! Men även lite vemodigt, för det är sista avsnittet i Claras gård-serien. Snart kommer ju snön! Men, innan dess ska vi fira! Jag har fått ett uppdrag, jag ska laga några av gårdens tuppar. HUR ska det gå?! Jag har aldrig lagat såna tuppar… Det ryktas att de ska vara extremt sega… Någon som har testat?

IMG_4162

Håll tummarna att det går att äta… Det är iallafall hiskeligt vackert härute på landet!

  • Ami

    Lycka till, men tror du klarar det galant! Bara tiden finns för dig. Som hjortköttet jag skulle göra dillkött på i helgen, det fick jag koka nästan tre timmar innan det blev mört. En seg gammal herre tydligen. Men grabbarna med familjer åt så det stod härliga till. Är en av deras favoriträtter numera. Inte att göra själva dock men att bli bjuna på. En gammal rätt som min mamma ofta gjorde av de lite sämre köttbitarna på både älg, hjort o rådjur. Allt togs ju tillvara på den tiden, vilket vi börjar få upp ögonen för nu igen som tur är.

    • Susanne Jonsson

      Eller hur Ami!