Okategoriserade 

En bra dag på kontoret

Alltså vad jag älskar att jobba ute på landet!

IMG_4162

Det är nåt med mig och naturen, jag blir helt lycklig att få vara där. Själva resan genom landskapet.

IMG_4153

Det inspirerar.

IMG_4219

Att ha tillgång till de vackraste, godaste råvaror direkt utanför dörren…

IMG_4235

Och nästa vecka kommer resultatet av denna dag i sista avsnittet av Claras gård. Skördefest ska det bli. Så roligt! Lite vemodigt också, för det här är vad jag älskar allra, allra mest med att laga mat. Mitt bland råvarorna flödar inspiration & glädje i ett kockhjärta. Det bara är så. Ha en superfin kväll allihopa!

 • Monica

  Susanne,det såg så gott ut med röran av tjock yoghurt och syrade rödbetor,men var får jag tag på syrade rödbetor kan jag kanske göra själv?!
  Monica

  • Susanne Jonsson

   Hej Monica! De hade jag köpt på en vanlig stormarknad, kolla efter hyllan med mjölksyrat, ibland vid frukt & grönt, ibland har de den på andra ställen i butiken. Det står Borstj på burken. Du kan också göra själv 😀 Bara att börja testa!

   • Monica

    Tack för svar,nu ska jag kolla om Boden stad kan ha detta:-)

 • Jonna

  Härligt! Prövade din pajdeg du hyllade, den med sesamfrön. Blev så himla bra! Gjorde en fyllning med svartkål, citoncest, parmesan och solrosfrön. Alla gäster älskade den och pajdegen var superlätt att arbeta med. Så tack för bästa receptet!

  • Susanne Jonsson

   Åh vad roligt att höra Jonna, Tack! Ha en jättefin dag!