Okategoriserade 

Tack Barbro!

Hej Kompisar!

Vad glad jag blir att ni tipsar och hjälper varandra här. Kärlek till Er!

Vet ni, idag fick jag ett kort från Barbro i Lidköping och jag blev SÅ glad! Så jag tänkte, låt oss dela den glädjen. Ni som umgås här med mig är helt enkelt världens finaste läsare och jag är så glad att ni har hittat hit och delar er kärleksfulla energi med oss alla.

1000-Tack Barbro och Grattis alla andra Susann-a-ah-e-or på namnsdagen!

img085

Hur är det med er, firar ni namnsdag? Kommer ni ihåg när ni har det? Jag tänkte just att det är ju alltid roligt att fira saker, man kanske sku plocka upp det igen på en lagom nivå 🙂

Vad säger ni?

 

 • esterii

  Nej men man borde passa på att fira allt som man kan:) http://www.esterii.blogg.se

  • Ingmari

   Håller med dig!

  • Susanne Jonsson

   Eller hur?! 🙂

 • Ingmari

  Visst är det Din Dag, 11 augusti, för det står ditt namn på den. Grattis och Hurra!!!! Vilket fint kort! Så roligt! Du är väl värd ett sådant gratulerande efter allt du tänker ut för oss och våra gommar och magar. Själv blev jag också helt uppe i tankarna på att mina föräldrar skulle ha firat 70-årig bröllopsdag! Hoppas du har fått en riktigt härlig och fin och minnesrik dag och firat med sol och go’-fika. Hmmmm… funderar på att kolla dina recept. Samlat på mig kokta potatisar och magen sa knorr när jag tänkte på bondomelett i ugn.

  • Susanne Jonsson

   Tack så mycket! Härligt med kalas Ingmari!

 • Barbro

  Vad kul att du gillade grattishälsningen!
  Tycker att det är kul när man kommer ihåg någons namnsdag!
  Sen är det är bonus också om man blir ihågkommen själv.
  Kram o ha en fortsatt bra kväll.

  • Susanne Jonsson

   Tack snälla Du! Kram!