Okategoriserade 

Sommarminnen

Den här resan jag gjorde i sommar till Grekland var nog en av mina bästa hittills. Mitt mål var att gå på bröllopet och sedan jobba och fota endel recept.

greece2015-33-web

Miljön var helt perfekt för det.

greece2015-19-web

Underbara växter, stenväggar, murar, gamla trädörrar..

Golvet!

greece2015-16-web

Och pergolan!

greece2015-26-web

Jag önskar mig en sån 🙂

Granatäppelträdet.

greece2015-17-web

Och lavendeln.

greece2015-20-web

Vart jag än vände linsen var det vackert.

greece2015-22-web

Det här är tidigt på morgonen.

greece2015-65-web

Jag vet int vad det är för växt, men tjusig är den.

greece2015-66-web

Roligast var ändå att duka upp mat under pergolan.

greece2015-106-web

Vet ni förresten varför man äter efter att solen har gått ner i varmare länder?

Jag måste säga att jag blev imponerad när jag fick lära mig det. SÅ smart!

Berättar mer i nästa inlägg.

 • Ingmari

  Oohhh vilka foton! Tack för att jag får se. Och som jag vill resa till Grekland…

  • Susanne Jonsson

   Jo, man vill ju som det! 🙂

 • Helena Skagerlind

  Hej Susanne!
  Jag har letat med ljus och lykta utan resultat i både Umeå och Skellefteå efter din bok om västerbottensost som tydligen inte längre går att få tag på i handeln. Visst lovar du oss att den kommer i en nyutgåva? Som kvinnan jag ringde till på Akademibokhandeln i Skellefteå för att fråga efter boken sa: ”Kontakta Susanne och kräv att den ges ut igen!” Jag brukar ta den med mig som present tillsammans med en stor bit ost när jag reser söderut för att besöka vänner och släkt och ska nu åka till min bror i Värmland till helgen och tänkte naturligtvis även förära honom något av det bästa vi har i Västerbotten och så verkar det vara kört. Du sitter måhända inte på ett lager så att man köpa ett ex från dig?

  • Susanne Jonsson

   Hej Helena! Tack, vad roligt för mig att höra att du gillar 🙂 Nej, alla böcker är helt slut, förutom om det finns i något lager på någon affär. Jag tror inte den kommer ut igen, det är förlaget som bestämmer det, men det kanske kommer nåt annat fint från er hängivna kock 😉 Finaste hälsningar till dig!