Okategoriserade 

Handlingslistan

Handling är en av de här grejorna vi ägnar ganska mycket tid åt. Igår mötte jag tex en tittare på affären som skulle ha kalas, det blir ett par varv i gångarna innan man har med sig allt! Och det kan vara svårt att hitta personal att fråga om hjälp. Men nu löste det sig, för det råka komma förbi en tv-kock 🙂

På tal om handling, häromdagen lärde jag mig en rolig sak av M, 3 år. Eller, ett par saker var det allt. Först och främst att det blir SÅ mycket roligare att gå på affären om man har matchat naglar, klänning och skor. Sina finaste skor, de med diamanter.

FullSizeRender

Och sedan: att handlingslistor får en ny dimension om man ritar dom!

FullSizeRender

Vi fick med oss 2 listor, den översta är bara frukostgrejor. Ev kan ni se vilka flingor som går hem. Den undre har M:s äldre syster gjort. Jag tycker mig ana en komisk talang hos den här unga damen. Vi fick iaf oss ett gott skratt på affären. Tack!

(de 2 nedersta grejorna ingick alltså inte i ursprungsplaneringen, men man kan alltid testa!)

Men nu undrar jag ett par saker på tal om handling:

Vad tycker ni om det? Är det roligt? Jobbigt? Tips & knep?

Hur gör ni för att komma ihåg vad ni skulle handla?

Gör ni en lista? Får ni med er den till affären?

Och brukar ni hålla er till den?

Ps. Utmaning: gissa vad vi hade planerat för middag?

Barnen hade valt själva. Det är en av deras godaste rätter. Receptet hittar du här.