Susanne på resa  Vår vackra natur 

i fjälls

Hej!

Här kommer en sommarhälsning från fjällen, 6 grader, låga moln och mycket vind.

IMG_2649

Det är SÅ grönt i år. Här är 2 fjällbäckar, greven & grevinnan som vi alltid passerar på väg till fjälls. Det har regnat mycket, så det är mycket vatten.

IMG_2651

På vägen lekte 2 rävungar, jag fotade dem med mobilen, men det var lite svårt.

Saga och jag fick en sötchock av de lurviga, röda småttingarna med vita svanstippar. Lite suddig bild, det var lite mörkt pga vädret och jag fotade som sagt med mobilen.

IMG_2592

Det är så kallt i vattnet att Saga vill int ens bada.

IMG_2691

Då ÄR det kallt!

Hur har ni det? Är det lika kallt hos er?

Obs! Jag klagar int, för mig är det okej, bara att klä på sig. Men jag tror det kan vara besvärligt för rennäringen och alla bönder som är behöver sol för sin verksamhet.

 

 • Ingmari

  Hörde att det var MINUSGRADER uppe i norr när vädret läste upp landets kallaste ort. Men när ska sommaren komma i år egentligen? Har inte badat. Regn och regn. Fast nu utlovades världens regnoväder med åska i helgen så vi ställde in den planerade trippen. Och så är det blå himmel med skön SSSOOOOOLL och fint och kvittrande fåglar. Lite vind bara. Inte supervarmt. Typiskt!!! Blir något gott att äta istället… ska rota ibland dina recept. Tack för supersköna foton! Så fint! När vädret är som det är så är det ljuvligt att få resa med dina foton och fantasin!

  • Susanne Jonsson

   Härligt Ingmari! Här öser det ner! Ha en jättefin kväll nu!

 • Liljan

  Hej Susanne, underbara bilder som vanligt-tack!! Inte har vi haft mycket till sommar här i söder..men lite mer än 6 gr har vi allt!! I morgon beräknas ca 40-50 mm regn här…men vi har blandat sol o molnigt för det mesta, runt 20 på dagarna.
  Ha det så bra däruppe på fjället, kram Liljan

  • Susanne Jonsson

   Tack Liljan! Hur går det i regnet? Här öser det ner… Kram

 • Jeannette Rasko

  Jag älskade ditt recept på mojo rojo som du gjorde i programmet två på resa. Tyvärr har jag tappat bort receptet och hur jag än googlar kan jag inte hitta det. Jag undrar om du kan publicera det igen?