• Ami

  Häftig bild…som vanligt :). Du bor fint har jag förstått. Jag själv njuter av dagens regnväder o +17°efter en knapp veckas tid med +30° o lite därunder. Nu ska här bakas o göras långkok. Annars har vi varit på Gotland i ett par veckors tid o njutit av den otroligt vackra naturen där. Är så förälskad i den ön. Solnedgångarna, havet, alla ovanliga växter o
  blommor som inte jag är van vid, rauker, stengärdesgårdar, lammen, de söta små vildkaninerna i mängder, de pinade tallarna o alla enbuskar, heden utanför stugan o grusvägen ner mot havet, den långa långa bryggan ut i havet, ramslöksdressing med fina råvaror, de nystekta lammfärsbiffarna på surdegsbröd med lyxig sallad till (Vamblingbo), små trevliga loppisar m.m.
  Fortsatt skön sommar!

  • Susanne Jonsson

   Men SÅ underbart Ami! Tack och detsamma önskar jag dig!

  • Ami

   Vamlingbo heter det förstås…

 • Monica

  Tyvärr,vi har ingen värme,men vore den här skulle jag njuta i fulla drag!!!
  Monica:-)

  • Susanne Jonsson

   Den kommer nog på ett par dagar igen!