Äggfritt  Bjudmat  Bröd  Buffémat  Mat att förbereda  Mat för många  Okategoriserade  Recept  Sommarmat  Tips  Vår vackra natur  Vardagslyx 

Bästa Picknickmaten

Jag har några laster i livet. Det har nog de flesta av oss. En av mina heter Pulled chicken. Jag är barnsligt förtjust i det. Dels för att det är gott, men också för att jag gör det så sällan. Ekologiska kycklingar, som jag helst vill använda, kostar litegrann så jag brukar välja mina tillfällen med omsorg.

Pulledchicken (21 av 24)

Ytan blir smakrik och krispig, samtidigt som köttet faller isär. Magiskt.

Pulledchicken (15 av 24)

Alla tacotillbehör smakar bra till.

Pulledchicken (2 av 24)

Gillar att hacka ihop tomat och lök, smakerna gifter sig så fint!

Pulledchicken (23 av 24)

Lite gräddfil på det så!

Klicka här för fler bra tips för din picknick, tex det här receptet på pulled pork, ljuvligt god i picknickmackor eller sallad.