Okategoriserade 

Mamma Mia!

Vilket bröllop!

Hörde att det har vart stort kalas hemma för prins Carl-Philip och Sofia. Hurra för dom! Såg ni det på teve kanske? Berätta gärna så jag får höra. För här på Skopelos är vi i en egen bubbla. Ett sällskap på ca 40 släktingar och vänner som firat mina fina vänner Mia och Simons bröllop. Ojojoj kompisar… Det här är absolut en av de vackraste stunderna jag har vart med om i hela mitt liv. Overkligt. Som i en film. En vit paradisstrand, solnedgång, ett bedårande tjusigt brudpar som anländer i en grekisk, färgglad fiskebåt, ljuvlig musik och mat. Vi är ju på ön där filmen Mamma Mia spelades in, så naturligtvis var det bland annat Abba.

skopelos2015-10-web

Vi var många som snörvlade under vigseln. Brudparet hade med sig en svensk präst och allt var bara helt perfekt. Visst är de tjusiga? Jag har fått deras tillstånd att dela min privata mobilbild som är tagen direkt efter vigseln med er här på bloggen. Ett stort HURRA! för er, Simon & Mia. TACK för att jag fick vara med på er stora dag. Barfotabröllop är numera helt min melodi känner jag 😉

Internet segar, så det blir korta poster härifrån, men jag hoppas att ni kan se er det hela framför er, tänk er introt till the winner takes it all, turkosblått vatten, vit sand och massor av kärlek!

Kram

 

 • Ingmari

  Grattis till paret! All lycka!

  • Susanne Jonsson

   Jag hälsar! Tack!

 • Ingmari

  Glad fortsättning på midsommarhelgen. Låter som en underbar upplevelse. Må så gott.

  • Susanne Jonsson

   Tack och detsamma Ingmari!

 • Ami

  Låter som ett riktigt drömbröllop! Vilken ära att få vara med. Fick nöja mig med prinsbröllopet här hemma…eller på TV rättare sagt. Sagolikt fint det med måste jag säga. Vi var på 50-årskalas tidigare på dan men kom turligt nog hem precis lagom till vigseln. Sen var det plötsligt midnatt…
  Fortsatt fin semester Susanne!

  • Susanne Jonsson

   Tack Ami! Det låter som du hade en fin dag också. Det gör mig glad!

 • Susannah King

  Mamma Mia, det är en av mina och Jennys favoritfilmer.

  • Susanne Jonsson

   Man blir som glad av den!

 • Liljan

  Susanne- ja, då har både du och jag varit på bröllop :o) !! Prinsens bröllop var fint men din beskrivning av ditt bröllop låter ju så otroligt vackert. Så härligt att du kunde vara på plats och vilken plats sen… !!! Å så musiken, jag ser det verkligen….
  Fortsatt fin semester och ta många bilder som du kan visa sen, please !
  Kram, Liljan

  • Susanne Jonsson

   Hej Liljan! 1000-Tack! Jajjamän! KRAM finaste du

 • Anna J

  Fint brudpar, fin bröllopsgäst på en fin plats. Må så härligt därnere. Kram!

  • Susanne Jonsson

   Tack bästa du! Kram

 • Barbro

  Vilken härlig plats att gifta sej på, Hälsa brudparet och gratulera.
  Kram och ha en fortsatt bra semester.

  • Susanne Jonsson

   Tack och stora kramar från oss alla Barbro!