Okategoriserade 

Mamma Mia!

Vilket bröllop!

Hörde att det har vart stort kalas hemma för prins Carl-Philip och Sofia. Hurra för dom! Såg ni det på teve kanske? Berätta gärna så jag får höra. För här på Skopelos är vi i en egen bubbla. Ett sällskap på ca 40 släktingar och vänner som firat mina fina vänner Mia och Simons bröllop. Ojojoj kompisar… Det här är absolut en av de vackraste stunderna jag har vart med om i hela mitt liv. Overkligt. Som i en film. En vit paradisstrand, solnedgång, ett bedårande tjusigt brudpar som anländer i en grekisk, färgglad fiskebåt, ljuvlig musik och mat. Vi är ju på ön där filmen Mamma Mia spelades in, så naturligtvis var det bland annat Abba.

skopelos2015-10-web

Vi var många som snörvlade under vigseln. Brudparet hade med sig en svensk präst och allt var bara helt perfekt. Visst är de tjusiga? Jag har fått deras tillstånd att dela min privata mobilbild som är tagen direkt efter vigseln med er här på bloggen. Ett stort HURRA! för er, Simon & Mia. TACK för att jag fick vara med på er stora dag. Barfotabröllop är numera helt min melodi känner jag 😉

Internet segar, så det blir korta poster härifrån, men jag hoppas att ni kan se er det hela framför er, tänk er introt till the winner takes it all, turkosblått vatten, vit sand och massor av kärlek!

Kram