Äggfritt  Bekvämimpa  Bjudmat  Desserter  Ekologiskt på budget  Fika  Frukost  Glutenfritt  Hälsokrubb  Här är ditt kylskåp Susanne  Mellis  Recept  Snabblagat  Sommarmat  Tips  Vardagslyx  Vardagsmat  Veganskt  Vegetariskt 

Härliga helgfrukost

God morgon!

Idag är det helg och då blir det lite lyxigare frukost. En smoothieskål baserad på mango och havreyoghurt minsann 🙂

Här finns massor av inspiration och recept på en underbar smoothieskål om du vill prova. Gör det, det är helt enkelt mums!

hummus-10-web

Ha en jättefin helg allihopa. Kram!

 

 

 • Ingmari

  Vilka vackra färger! Så läckert och lockande!

  • Susanne Jonsson

   Tack Ingmari!

 • Mari-Anne

  Vad ska jag använda istället för gelatinblad när jag ska laga vegetariskt?
  Tacksam för svar

  • Susanne Jonsson

   Hejsan Mari-Anne, det är lite olika beroende på vad man ska laga/baka. Det finns ersättningsproduker på bakningshyllan, veg gel samt gelésocker, dock finner jag att man måste man testa sig fram för varje recept, eftersom det inte alltid blir exakt likadant. Sedan finns det agar-agar och jag har även köpt vegetabiliskt gelatin förr om åren, men det har jag svårt att hitta nu. Jag använder ibland chiafrön, psylliumfrön och potatismjöl för att få till konsistenser i bakverk och desserter. Så det är bara att testa! Heja du!