Okategoriserade 

På vift!

Hej!

Vi är på väg till havet. Så härligt den här tiden på året, massor av plats på stranden! Det här är Sagas ”badögon” som kommer fram så fort man svänger av mot ett vattendrag.

IMG_0795

Inget bad ännu dock. Det är på tok för kallt, fortfarande snöhögar häruppe i Norrbotten.

Ha en superfin måndag allihopa!

 • im

  Din hund verkar fotovan. Så fin! Och så bra bild. Duktig fotograf! Må så gott!

  • Susanne Jonsson

   Hihi, hon var mest fokuserad på att ev få bada 🙂 Ha en jättefin dag im!

 • Ami

  Underbart vackra och snälla ögon din goa Saga har. Jag och min lilla brunögda vovve har precis som ni haft en härlig måndag. Först nässelbiffarna och sen en vandringsled på 3,5 km, någon mil härifrån. Häftiga kalkstensbrott, en hel massa historia och så underbar natur med vårblommor i mängder. Gick i bara t-shirten till slut. Blev så soligt och varmt. Det var två barn där vid en sjö som slängde pinnar i vattnet och då var ju min lilla krulltott tvungen att hämta dem förstås. Så han blev härligt avsvalkad efter vandringen. Förstår att Saga måste vänta lite till innan premiärdoppet. Sen på hemvägen hittade vi en glänta med massor av gullvivor. Plockade två fina buketter och stannade till vid kyrkogården där jag har min mamma o svärmor. Så rofyllt och vacker där.

  • Susanne Jonsson

   Härligt Ami!