Äggfritt  Bekvämimpa  Bjudmat  Buffémat  Ekologiskt på budget  Glutenfritt  Hälsokrubb  Här är ditt kylskåp Susanne  Lyxiga fredagsfavoriter  Mat att förbereda  Mat för många  Okategoriserade  Plockmat  Recept  Sommarmat  Tips  Vardagslyx  Veganskt  Vegetariskt 

Lyxig fredagsfavorit

Jag har länge funderat på att börja samla fredagsmat i en kategori. Ni vet, lite lyx, hög mysfaktor och kanske lite extra gott men samtidigt enkelt. Först ut blir dessa småpottissar med en ljuvlig dipsås. Helt enkelt för att de är så vansinnigt goda.

hummus-webFoto: Sara Danielsson

Det är även en av min kollega Beppes absoluta favoriter.

Här hittar du receptet på denna ljuvliga saltkokta potatis som passar utmärkt som tapas, fredagsmysmat, buffé eller tillbehör och sällskapet, en mustig chili- & valnöts dip.

Vad äter du helst en fredag? Hämtmat? Pizza? Sushi? Thai? Biff & bea? Chips & dip?