Susanne funderar 

Heja Sverige!

Hej bästa ni. Tack för era fina hälsningar. Nu är jag på benen igen, men omtöcknad som efter en influensa ungefär. Vätska & vila. Såg ni eurovision igår? Vad tyckte ni? Och vad åt och drack ni? Jag låg i soffan och drack ingefära- & citron ,men jag tycker det blir ganska långa och sena sändningar, haha, jag gillar att somna i tid, så jag gjorde ett uppehåll och kom tillbaka och såg den mest spännande delen.

Hur känner ni såhär dagen efter? Jag tycker det här var superroligt för Måns med team och Sverige, GRATTIS!!! Vilken grym insats, att se denna glädje är magiskt. Och glädje smittar, så låt oss verkligen glädjas idag!

Men så slår det mig en tanke som jag inte riktigt kan jaga bort. För jag undrar lite med andan i halsen om vi verkligen har råd att arrangera eurovision i Sverige så snart igen? Vad får det för konsekvenser? Men så tänker jag att det kanske finns något annat, mer alternativt, nytänkande och prisvärt sätt att arrangera/finansiera tävlingen? Eller behöver kanske världen extra allt, lyx och flärd ännu mer i tider av ekonomisk kris? Vad tycker ni?

Ha en superfin söndag!