Okategoriserade 

Vårkänslor

Längtar efter våren, så jag planterade lite härhemma. 

  

Det känns så välkomnande att mötas av dessa små mysblommor i eftermiddagssolen.

 

Har ni hunnit plantera något än? Sår ni själva? Har ni några odlingsplaner inför sommaren? 

 • Ami

  Så hemtrevligt Susanne! Visst har det fått flytta in lite vår här också. Är lite galen i pärlhyacinter både vita o blå så de har fått turas om att stå i en blåvit gammal soppskål på rumsbordet (är galen i svenskt gammalt porslin också ;)). På balkongen samsas minipåskliljor, penseer, pärlhyacinter, videungkvistar, björkkvistar, blåbärsris, mossor i olika gamla baljong, byttor, vattenkannor. En gammal trälåda o en mjölkså finns de visst i också, ser jag när jag tittar ut. En stor bukett vitsippor står i ett par gamla, gamla kängor med….kommer visst inte ihåg allt jag plockar hem :). Älskar när allt börjar grönska på våren.

  • Susanne Jonsson

   Oh så fint Ami!

 • Ingmari

  Så vacker silverfärgad skål!

  • Susanne Jonsson

   Ja visst är den fin! Lite Indisk känsla 🙂 hittade den i fjol på blomaffären!

 • Ingmari

  Och jag köpte mig en rosa bellis = tusensköna. Så vackert i en kruka på soffbordet och planteras ut sedan. Kaffet smakade extra gott till.

  • Susanne Jonsson

   Visst är det så Ingmari, att miljön och känslan verkligen påverkar smakupplevelsen. Värt!

 • Barbro

  Vad fint du har gjort. Har lite penseer och påskliljor på min balkong . Hoppas att mina pelargonier har klarat vintern så man sätta ut dom till sommaren igen. Sen ska lite kryddor där igen i sommar.

  • Susanne Jonsson

   Hoppas! Örtkryddor är verkligen sommarlyx!

 • Anna J

  Så fint!
  Jag har en balkong i värsta solläget så jag brukar bara köpa nån hängampel plus ha några krukor på balkongbordet med örter i under sommaren. Brukar dock inte vara hemma så mycket under juli så det är mest i början av sommaren som jag njuter av det balkonggröna. Har tyvärr inga gröna fingrar. 🙂

  • Susanne Jonsson

   Hihi, inte jag heller Anna, men jag tränar 🙂 Älskar örterna, så lyxigt att klippa dem färska och krispiga över maten.