Äggfritt  Bekvämimpa  Bjudmat  Desserter  Ekologiskt på budget  Fika  Frukost  Glutenfritt  Hälsokrubb  Mellis  Recept  Snabblagat  Sommarmat  Tips  Vardagslyx  Vardagsmat  Veganskt  Vegetariskt 

Smoothieskålar till alla!

Tack för igår bästa gäster, tittare & kollegor!

Här hittar du recept på de goda, fräscha smoothieskålarna med skogsbär, och den gröna, för er som vågar utmana smaklökarna lite extra 😉 och chiapuddingen med blåbär & vanilj. Gästerna tyckte de var jättegott och då blir jag glad, se nedan. Här kan du se programmet om du missade det. Kjell berättade utförligt om en annorlunda massage han fick i Peru och Kitok spelade.

FullSizeRender

Vi knölade ihop oss och tog ett kort som en hälsning från oss alla till er alla (Hulda hade hunnit gå iväg redan), med glädje, energi & kärlek. Den är lite suddig, jag höll nog inte stilla… Men hoppas ni känner energin iallafall.

Har ni hunnit provat göra smoothieskålar än? Någon?

Ha en toppendag!