Bekvämimpa  Bjudmat  Buffémat  Fisk  Fräscha sallader  Glutenfritt  Hälsokrubb  Här är ditt kylskåp Susanne  Mat att förbereda  Mat för många  Okategoriserade  Plockmat  Recept  Sallad  Snabblagat  Sommarmat  Tips  Tisdagsmiddag på 15 minuter! 

Påsk i sista minuten

Ett par tips om man är lite sent ute.

Varmrökt lax är gott och enkelt, bara att lägga upp på fat. Kanske vill du ha lite majonnäs till, eller en enkel dressing på tjockyoghurt och en gnutta vitlök eller rivet lime/citronskal.

Påskbuffe-125-web

En enkel sallad till är det enda man behöver. Vill man bygga på mer matighet är det kokt potatis som gäller, iaf här i norr. Kanske har du lite rester kvar från påskens första dagar? Här har jag tagit ekologiska endivblad, druvor, apelsin, clementin och toppat med krispig sparris. Dressa med olivolja.

Påskbuffe-50-web

Snabbfixad lunch i helgen. Hoppas ni har det toppen allihopa! Varmaste påskhälsningar