Bekvämimpa  Bjudmat  Buffémat  Desserter  Fräscha sallader  Hälsokrubb  Mat att förbereda  Mat för många  Okategoriserade  Plockmat  Recept  Sallad  Sommarmat  Tips  Vardagslyx 

Kanske världens godaste kycklingsallad

Hej!

Hoppas ni var med ikväll allihopa! Annars vet ni vars man kan se programmet om och om igen 🙂

Premiär för mig i nya studion, hur tycker ni den blev? och nästa vecka är det ny sändningstid, 18.45. Vad tror ni om det? Vårvindarna blåser in förändringar!salladMaten då, jo, det gick ner hos gästerna. Vår redaktör Jenny sa att det är inte fråga om kanske längre. Det är världens godaste. Så nu får vi ändra namnet 😉

Här hittar du receptet på Världens godaste kycklingsallad och vill du göra en lite snabbare variant av pulled chicken hittar du det receptet här. Det är väldigt, väldigt gott när köttet är så saftigt och smakrikt och faller isär från benen. Äggen lägger du på sist. De är bara inte med på denna bilden.

kyckling

Skinkchipsen blev succé, så enkelt att göra. 15 minuter på 200 grader. Underbart knapriga och smakrika. Rostad mandel skulle också funka bra. Krutonger är också en personlig favorit för mig. Jag gillar att ta vara på allt och blir alltid lite ledsen när jag måste slänga mat.

Vilken är din favoritsallad nu i vår?

Har samlat några av mina favoriter här. Kolla in listan till höger.

Ha nu en jättefin fortsättning på denna vackra vårkväll!