Baka i långpanna  Baka snabbt & Enkelt  Bakat  Bekvämimpa  Bjudmat  Bröd  Buffémat  Fika  Lyxmat  Okategoriserade  Plockmat  Recept  Rester  Sallad  Snabblagat  Söndagsbaka  Tips  Tisdagsmiddag på 15 minuter!  Vardagslyx  Vegetariskt 

Tack för ikväll!

Har ni sett vilket härligt gäng? Vår gäst Adam Pålsson som drömreser, Frisör/Stylist Eva-Lena med 4 tjusiga, modiga modeller och a Ebba. Så roligt att få influera dig med lite bonnska Ebba!

käkshäng

Jag ser ju helt galen ut, men det var den roligaste bilden så jag bjuder på det. Gästerna tyckte att den här frasiga smördegstarten vore toppen att servera på bjudningar, både planerade och oplanerade. Jag håller med. I receptet står det vik upp kanterna, jag gör så ibland, ikväll skar bara en kant på 3-4 cm, snittade ett mönster med lätt hand på kniven och penslade med ägg. Det blev fint så vi ska ändra det i receptet på måndag.

sallad

Salladen i sin enkelhet är bara endiver och blandade salladsblad toppade med oliver, olja och vinäger. Lite salt och peppar. Lördagskvällen är räddad 😉

 

Ha nu en supermysig fortsättning på kvällen kompisar!