Okategoriserade 

Lördagspyssel

Hej Kompisar!

Idag pysslar jag med citroner i köket. SÅ underbart, man får passa på nu när de är så goda. Jag älskar citroner och har investerat i 3 påsar ekologiska prima, saftiga exemplar. Doften, färgen, känslan. De lyfter hela köket, där de ligger på sitt fat. Förutom att de är grymt bra just nu så är de bra pris nu när de är i säsong.

lemoncurd-21-web

Vad tror ni det ska bli?

Ha en jättefin lördag allihop!

 • Jessica Sundberg

  Lemoncurd? Mums!

  • Susanne Jonsson

   HELT rätt Jessica!

   • Jessica Sundberg

    Borde jag inte vinna ett fint pris 🙂 ?!

    • Susanne Jonsson

     Jo, Jessica, absolut. Skickar ett fång virtuella valentinblomster till dig HÄR! och önskar dig en underbar helg!

 • Monica

  Saltinlagda citroner

  • Susanne Jonsson

   Ooooh Monica, det hade jag velat göra!

 • Ami

  Marmelad kanske 🙂

  • Susanne Jonsson

   BRA gissat Ami!!!

 • Liljan

  Hej fina Susanne! Jag älskar också citroner som dekor,..innan jag äter dem! Jag har just delat 1, till dressing på en fänkålssallad! Jag tänkte på dej ang. både marknaden och Nationaldagen. Det skulle vara såå roligt att inta marknaden men det är ju en bit från Blekinge 🙂 !! Det rökta renköttet låter ju himmelskt, ute. .i snön..i smör..!!! Jaa, vad ska du göra (har gjort) med citronerna… ser ju ut som om du har skålen till köks-
  maskinen framme..näe , idag år jag bet! Citronkaka kanske, men ser ut som lite många citroner för det ,haha! Ha en riktigt fortsatt bra helg ,KRAMAR ,Liljan.

  • Susanne Jonsson

   Hej Fina Du! Tack, jag ska posta receptet här så fort jag hinner! Ha en jättefin dag! KRAMAR

 • Barbro

  citronfromage kanske?
  ha en bra lördag allihop

  • Susanne Jonsson

   Hej Barbro! Citronfromage låter jättegott, mums!

 • Värmlandstösen

  Citronmarängpaj eller lemon curd, kanske?

  • Susanne Jonsson

   Hej Värmlandstösen! Bra gissat!!!