Här är ditt kylskåp Susanne  Okategoriserade  Recept  Rester  Snabblagat  Susanne funderar  Tips  Tisdagsmiddag på 15 minuter!  Vardagslyx  Vardagsmat 

Beppes kylskåp

Hej kompisar!

Vilket drag det blev ikväll… Såg ni? Här finns det att se 🙂 Gasen tog slut mitt i sändningen och reservgasen megatjorvade. Kära nån. Inte ett drömscenario för en kock mitt under sändning. Möjligen mardröm då. Men, på ett sätt så är det ju såhär det är i livet. Det är fullt av avbrott, det händer saker och många saker blir ju inte alls som man har tänkt sig. Hur brukar ni tänka när det blir så? Brinner ni av? Eller ruskar ni av er och går vidare?

Man får lära sig något, brukar jag tänka, sedan släppa taget. Jag är glad att det blev någon mat öht till gästerna idag, för såhär är det när man inte kan klippa eller börja om. Och min stresstålighet, den fick ett redigt träningspass idag. Puih!

Vad tyckte ni om Beppes kylskåp, visst var det ganska välfyllt? Vad skulle ni ha lagat av dem? Är det såna råvaror som kan finnas hemma hos er? Och vilka rester brukar ni hitta i era kylskåp?

Ps. lånade en bild från tränings-Sofia, jag försökte luska ut vad de hade gömt i kylen under hela eftermiddagen, men inte ett knyst fick jag fram!

IMG_9259.JPG

Ljus & glädje till er alla!

 • Ami

  Impad av din insats Susanne! Så bra gjort! Skulle blivit sammanbrott om jag utsatts för detta experiment. Måste bara berätta att vi njutit av din underbart goda teriyaki-lax idag….igen. Sötpotatis o andra grönsaker i ugn till det. Bland det godaste vi vet just nu!

  • Susanne Jonsson

   Åh så gott det låter Ami! Du är verkligen duktig med maten! Tusen tack och ha en underbar dag!

 • Roger

  Bra gjort!! Men var blev vitlöken av i receptet på pastan? Mvh Roger

  • Susanne Jonsson

   Hej Roger, hoppla! Den har fallit bort, nu ska den vara där. Tack för att du hör av dig. Ha en jättefin dag!