Okategoriserade 

Köksbelysning

Hej kompisar!

Idag jobbar jag med belysning i mitt kök. Har tröttnat på det fladdrande lysröret. Jag står där så mycket och jobbar att det måste vara bra ljus, annars blir jag trött i ögonen. Jag vill hitta en ledlist, tror jag. Tänkte ha den under överskåpen. Sedan såg jag en supersnygg bild där den var under underskåpen. Det såg jättemysigt ut. Men haha, då har man ju ingen bänkbelysning… I taket blir det nog spotlights. Skulle bli jätteglad om ni har några tips ni vill dela med mig? Kanske någon som har renoverat eller sett någon fin köksbelysning?

DSC00983

 • Ingmari M.

  På jobbet satte de just upp en sådan LED-list under överskåpen. Superbra! Vill ha hemma också trots att jag har toppenbra lysrörslist med skuggande list som döljer lysröret. Med eluttag då också. För det måste ordnas på annat sätt med LED-listen.

  • Susanne Jonsson

   Ja, det får nog bli en sån! Tack Ingmari!

 • Carina

  Mitt råd är att ta hjälp av en expert. Mina spottar över bänken slocknade, är nu tillbaks med takbelysning, visserligen lite mysig o inte operations ljus.

  Lycka till

  • Susanne Jonsson

   Tack snälla DU!!!