Okategoriserade 

Glad fredag!

Hej allihopa!

Har ni fått någon fredagskänsla än?

Själv är jag i full fart med dagens sysslor som mest består i att reda upp och städa efter en hektisk och rolig arbetsvecka. Imorgon 18.15 kommer vi laga finfina, goda sallader och en piffig variant på fruktsallad med…. (Gissa!) Pyssel-Lotta ska visa hur man gör ursnygga kuddar. Sedan kommer våra fina gäster Kristian Luuk och Molly Sandén. Molly sjunger och Kristian berättar vars han själv gillar att resa. Mycket spännande alltså!  Ebba håller i trådarna, här hittar ni henne! Mycket kungligt godis just nu.

Jag är jätteglad att ni är med mig här, att ni berättar och delar era liv och tips. Inget är för litet. Inget är för stort. Om jag kunde skulle jag ge er varsitt färgstarkt blomhalsband. Skickar ett här!

IMGP0264-blogg

Funderar på att kika in hos min lokala florist och fixa lite färska blommor till helgen, tycker det lyfter hela huset. Speciellt vårens blommor. Vad säger ni?

IMGP0263-blogg

Glad fredag till er alla!