Okategoriserade 

Glad fredag!

Hej allihopa!

Har ni fått någon fredagskänsla än?

Själv är jag i full fart med dagens sysslor som mest består i att reda upp och städa efter en hektisk och rolig arbetsvecka. Imorgon 18.15 kommer vi laga finfina, goda sallader och en piffig variant på fruktsallad med…. (Gissa!) Pyssel-Lotta ska visa hur man gör ursnygga kuddar. Sedan kommer våra fina gäster Kristian Luuk och Molly Sandén. Molly sjunger och Kristian berättar vars han själv gillar att resa. Mycket spännande alltså!  Ebba håller i trådarna, här hittar ni henne! Mycket kungligt godis just nu.

Jag är jätteglad att ni är med mig här, att ni berättar och delar era liv och tips. Inget är för litet. Inget är för stort. Om jag kunde skulle jag ge er varsitt färgstarkt blomhalsband. Skickar ett här!

IMGP0264-blogg

Funderar på att kika in hos min lokala florist och fixa lite färska blommor till helgen, tycker det lyfter hela huset. Speciellt vårens blommor. Vad säger ni?

IMGP0263-blogg

Glad fredag till er alla!

 • lisa

  ja visst är det härligt med alla vår färger hos våra florister, tulpaner kör jag med nu , önskar er en ny härlig vecka

  • Susanne Jonsson

   Tack Lisa, ha en strålande vecka!

 • Ami

  Tack, tror aldrig jag fått nåt blomhalsband förut :). Köper inte jätteofta blommor men just så här års, o fram tills de första vilda blommorna kommer, är det bara så ljuvligt med en bukett krispiga tulpaner, pärlhyacinter, anemoner m.m. Blåbärsris tar jag ofta in så här års med. Så härligt att följa bladsprickningen o när de små fina blommorna slår ut…från köksbordet.

  • Susanne Jonsson

   Verkligen! Liv!

 • Ingegerd

  Har nyss köpt en stor bukett tulpaner och 2 fönstervivor, mysigt! En trevlig helg önskar jag dig!

  • Susanne Jonsson

   Åh vad mysigt Ingegerd. Njut! 1000-Tack!

 • annika-linnea

  En blomma till dig också och en önskan om en god helg! Hälsningar annika-linnea.

  • Susanne Jonsson

   Tusen tack annika-linnea, vilket fint namn du har!