Okategoriserade 

Glad Lucia!

Hej! Har ni vaknat än? Här doftar det varma lussebullar enligt traditionen och ljuset fladdrar till luciamorgon på tv. Vackert. Så begåvade människor det finns överallt. De roligaste luciatågen jag vet är annars när de riktigt små lussar. Bless. Och förstås fjolårets luciatåg av mina kompisar hemma hos mig. Har ni sett något luciatåg i år? Och vilken är din favvosång till lucia?

IMG_8594.JPG

  • Anna J

    Glad Lucia på dig med! Jag sov lite längre än dig men jag kollade via SVT Play när jag väl kom upp. Igår såg jag på skolans Luciatåg där jag arbetar. i år jobbar jag inte mot de klasser (ettorna) som utgör Luciatåget så jag kunde sitta avslappnat och kolla på och njuta av sång, grimaser, fnissattacker, vinkningar till mormor bak i publiken, luciakronor som svajar, pepparkaksgubbshattar på sne med mera. Det var så mysigt och alla barnen var så himla fina. Blir så glad i hjärtat av att se barnen, med olika bakgrund, stå där framme och bjuda på sig själva.
    Min favoritsång vid Lucia är nog Gläns över sjö och strand och julfavoritsången är O helga Natt. Ha en fin lördag!

    • Susanne Jonsson

      SÅ härligt att höra Anna! Vilket viktigt jobb du har. Mysigt att få sitta och njuta av livet och närvaron helt avslappnat emellanåt 🙂 Ha en jättefin helg!