Baka i långpanna  Baka snabbt & Enkelt  Bekvämimpa  Bjudmat  Buffémat  Desserter  Fika  Glutenfritt  Mat att förbereda  Mat för många  Okategoriserade  Plockmat  Recept  Tips  Vegetariskt 

Bästa julgodiset sista minuten

Har du int hunnit fixa julgottat ännu? Det är en hel dag imorgon också, så ingen panik. Här finns recept på mitt absoluta höjdarjulgodis, Rocky road Fudge. För några år sedan ganska okänt i Sverige, men nu tror jag de flesta vet vad det gäller. Man smälter choklad och blandar med allt gott man kan komma på. Skumtomtar och salta nötter gillar jag. Så, har du inte kylen full med egentillverkad julgotta nu hinner du ändå åka på affären och sno ihop detta ikväll. Låt stå i kylen över natten och skär i bitar imorgon. En fin julklapp också!

101012_foodie 018

Foto: Sara Danielsson