Äggfritt  Bekvämimpa  Bjudmat  Buffémat  Ekologiskt på budget  Glutenfritt  Hälsokrubb  Här är ditt kylskåp Susanne  Mat att förbereda  Mat för många  Matlådor  Okategoriserade  Recept  Rester  Snabblagat  Soppa  Tips  Tisdagsmiddag på 15 minuter!  Vardagslyx  Vardagsmat  Veganskt  Vegetariskt 

Susannes soppor

Hejsan och TACK alla som var med oss ikväll. Jag lovar jag kände det ända in i hjärtat och det var riktigt roligt att vara ”tillbaka” igen!

Missade du programmet så går det fint att kolla in här!

Här kommer länkar till kvällens recept.

Vi börjar med den rostade blomkålssoppan med citron & rosmarin. Smarrigt!

Sedan har vi den lite hetare soppan med röd curry, kokos & pumpa/vintersquash. Testa den. Jag tog på lite färdig balsamico också, men en klick yoghurt funkar bra!

Och den här vardagssoppan, en extremt bra budgetvariant med rivna rotfrukter, linser & fetaost. Fetaosten ger soppan krämighet och bryter av med sin härliga sälta och syra.

Och här finns mina samlade favvosoppor och tillbehör.

Såg ni förresten vilken fin gäst vi hade idag? Arkan, underbart att du berättar din historia så vi får höra det perspektivet.

TACK alla ni som är med oss i rutan. Tack alla ni som läser min blogg och tack ni som delar med er av era tankar här. Jag uppskattar det jättemycket.

Kärlek.

IMG_7947.JPG