Bekvämimpa  Bjudmat  Fräscha sallader  Glutenfritt  Hälsokrubb  Lyxmat  Okategoriserade  Recept  Sallad  Snabblagat  Sommarmat  Tips  Tisdagsmiddag på 15 minuter!  Vardagslyx  Vegetariskt 

En enkel måltid

Det kan vara så extremt enkelt att laga mat ibland. Handlade råvaror på marknaden, gick hem till min vän och sköljde upp lite frukt och grönsaker. Smulade på lite fetaost. Några valnötter. Citron och olivolja. Det var det.

IMG_6818.JPG
I mig sprudlar det för jag blir glad av sånahär saker. Riktigt glad. Och mina vänner också 😉 idag pratade vi om det här med kärlek i maten. Någon sa att det är så roligt när Susanne lagar mat så smakar det alltid så mycket. Ni vet ju hur jag kan hålla på och riva ingefära och ha mig 🙂 jag älskar det. En gnutta citron, ett saltkorn och ett drag med pepparkvarnen. Ni vet, det är kärleken och omtanken vi skickar in i maten till dem vi lagar åt. Att laga mat till någon är fint. Att dela en måltid är fint. Tack för idag. Kram från mig i Portugal