Okategoriserade 

Smoothie

Brukar ni göra smoothies?
Det är en favorit hos oss. Jättepoppis i alla åldrar. Min mormor gillar det jättemycket. Man mixar yoghurt och bär eller frukt. Den här bjöd mamma på:
Blåbär
Banan
Havremjölk
Yoghurt
Behövs inget annat. Så enkelt. Perfekt imorgonbitti innan röstningen. Eller efter. Eller om ni kanske redan röstat? Jag tyck förhandsröstningen är kanon. En jättefin service. Heja på alla ni som jobbar med att ta hand om våra röster! Hoppas verkligen alla som får tar chansen att rösta. Det ska bli spännande att se vad resultatet blir. Vad tror ni?

IMG_5984.JPG

 • Liljan

  Smoothies är gott,går ju att göra på nästan vad som helst! Håller med om att förhandsröstning är bra,men idag promenerade vi till vallokalen och la våra röster,
  nästan lite högtidligt på något sätt! Vad jag tror,.. jag tror att alla som röstat inte blir nöjda, men så är det ju.Man kan ju bara hoppas att alla andra är lika klok som en själv,haha :o)! Fortfarande runt 20 grader här nere i södern, vi suger på den så länge det går! Ha det så gott Susanne, kram från Liljan.
  ps. jag saknade dej igår…ds.

  • Susanne Jonsson

   ja, det är sant, det är högtidligt att gå och rösta! Njut av värmen Liljan och alla andra. På lördag ses vi igen! Kram 🙂

 • Susannah King

  Jenny och jag har redan röstat. F! blev det för vår del.
  Vi kände, eftersom vi är lesbiska, att det är ett bra parti. Vi bryr oss om att alla ska ha det bra, vem man är. När jag och Jenny gifte oss förra sommaren grät vi av glädje båda två när vi kysste varandra, men vi var medvetna om att ett lesbiskt par i något annat land kanske samtidigt gråter av sorg över att de inte kan stå fram med att de älskar varandra.

  • Susanne Jonsson

   Ja det är verkligen olika det här med friheten i världen. Finns mycket kvar att jobba på.