Okategoriserade 

På lunch med kungen

Idag har jag vart i Burträsk och hälsat på. Alltid trevligt, har blivit några resor dit genom åren. Fast aldrig riktigt som idag. Stor, pampig invigning. Vilket pådrag! Och, första gången jag ätit lunch tillsammans med H.M.K. Mycket trevligt. Vi har setts ett par gånger förut, men då har jag jobbat, nu var första gången vi fått dela bord som inbjudna gäster. Vi pratade om allt möjligt och det slog mig vilket proffs Kungen är. Och hur mycket humor det finns därinne. Det var fotoförbud, så jag får försöka måla upp en bild, vita dukar, vackra glas, svamp, röding, ost och ost. Mysigt. Min kollega Andreas och jag tog en selfie efteråt. Tack för idag allihopa! ❤️

IMG_6293.JPG

Ps. På med teven, snart blir det massa mys i rutan!

 • Emm

  Javisst var det mys från skördemarknaden! Dina morotsrecept ska jag prova endera dagen.
  Här har vi cyklat några kilometer till havet med picnic i cykelkorgen och tittat på båtar och sorterat små stenar jag och lillan.
  Tack för bra tv-matlagning!

  • Susanne Jonsson

   Tack Emm, dina ord värmer som en järnspis i höstkvällen. Ljus och glädje till dig!

   • Emm

    Ljus och glädje dubbelt upp till dig!

    • Susanne Jonsson

     Tack, tack, tack!