Bekvämimpa  Bjudmat  Ekologiskt på budget  Glutenfritt  Här är ditt kylskåp Susanne  Matlådor  Recept  Rester  Tips  Tisdagsmiddag på 15 minuter!  Vardagslyx  Vardagsmat  Vegetariskt 

Mysig tisdagsmiddag på en kvart

Ni vet när man kommer hem efter en lång dag, oavsett vad man gjort, visst är det skönt att tjonga in middan i ugnen och sedan lägga upp benen mot väggen ett par minuter? Det är min favorityogaposition 🙂

Den här supergoda omeletten gör jag ofta på vardagar, just för att den är god, snabblagad och man blir mätt på ett skönt sätt. Toppar med vad jag hittar i kylen. Räkor, rökt lax, lufttorkad skinka, oliver, ost, gräslök. Det kan bli allt möjligt. Jag gillar att lägga på både räkor och rökt- eller gravad lax på toppen just innan servering. Det blir en fin kombination med den varma omeletten.

Omelett-14-web

Och ett perfekt sätt att använda upp rester.

Hur har ni det med vardagsmaten hemma hos er?

Vad lagar ni?