Okategoriserade 

Mangoldmania

Brukar du laga mangold? Jag bara måste tipsa igen om den här underbara grönsaken som inte behöver något annat än att skäras i bitar och wokas i smör och kryddas med salt eller soja. Speciell favvo är den här i olika färger. Toppenfin nu. Servera som den är eller som tillbehör till kött, fisk eller varför inte morotsbiffar med fetaost?

IMG_5598.JPG
Imorgon är det en dag på tv-huset, laddar med lite kvällsyoga på bryggan.

IMG_5921.JPG
Frid.

  • J

    Jag måst erkänna att jag inte är helt galen i mangold… men jag vill lära mig att gilla den för min mamma odlar mangold och det blir ju så himla mycket! Funderar på att göra nåt Ribolita-aktigt av den. Jag brukar gilla kål i soppa….

    • Susanne Jonsson

      Ja, det är det där, man måste bara börja testa för att hitta sitt favoritsätt. Prova smaksätta den med soja, vitlök och sesamfrön, om du gillar det!