Bjudmat  Buffémat  Ekologiskt på budget  Fika  Frukost  Glutenfritt  Hälsokrubb  Här är ditt kylskåp Susanne  Kökshemlisar  Lyxmat  Mat att förbereda  Mat för många  Matlådor  Mellis  Recept  Snabblagat  Sommarmat  Söndagsbaka  Tips  Tisdagsmiddag på 15 minuter!  Uteliv  Vardagslyx  Vardagsmat  Veganskt  Vegetariskt 

Lyxig brunch

Hoppas ni får samma pepp som jag och Ebba på våra lyxiga grötsorter. Den här härliga, kaneldoftande bakade äpplegröten med knaprigt nöttäcke blir en perfekt brunch imorgon förmiddag. Om du råkar ha juniorer hemma kanske de vill hjälpa till att laga och välja smak?

Kanske vill du förbereda frukosten ikväll? Då är trendfrukosten overnight oats eller Davosgröt som den också kallas ett fantastiskt, nyttigt alternativ. Våran redaktör föreslog namnet Go’nattgryn, när vi höll på med att hitta en lämplig översättning. Tycker det var gulligt. Har ni något annat förslag?

Gör i burkar med lock, perfekt att ta med som mellis eller lättlunch.

Gröt i lyxförpackning. 18.15 i SVT 1. Eva-Lena som tipsar om snygga frillor. Våran trevliga gäst Jan Guillou. Och JJ som spelar. Ni hör ju, fullt ös. Varmt välkomna till oss!

 

 

IMG_5942-0.JPG