• Annette

  Kantarellsmørbrød a`la Susanne.

  • Susanne Jonsson

   JA!!!!

 • Ami

  Jag smörsteker mina o har i mkt klippt persilja mot slutet (salt o peppar med förstås). Mums som middagstillbehör. Ibland slänger jag i en skvätt vispgrädde i stekpannan o kokar ihop med svampen till en stuvning o sen har det på varma mackor med ost ovanpå. Inte modernt för fem öre kan jag tänka mig….men oh så gott!

  • Susanne Jonsson

   Det låter underbart Ami! Du vet, klassiker vinner i längden 😉

 • Birgitta Nilsson

  Åh, vad härligt! Jag har ett tips, som vi visserligen använde torkade kantareller till med det går ju naturligtvis lika bra, om inte bättre, med färska 🙂

  http://minlillakokvra.blogspot.se/2014/01/smordegsinbakad-fetaost-med-bacon-och.html
  Ha det gott!

  • Susanne Jonsson

   Å så gott Birgitta! Tack. Perfekt en fredag efter jobbet!