Äggfritt  Bjudmat  Desserter  Ekologiskt på budget  Fika  Frukost  Glutenfritt  Hälsokrubb  Här är ditt kylskåp Susanne  Mat att förbereda  Matlådor  Mellis  Recept  Snabblagat  Sommarmat  Tips  Vardagsmat  Veganskt  Vegetariskt 

Quinoa

Alltså denna quinoa. Så användbar och mättande. Man får förståss smaksätta den ordentligt, men man blir härligt mätt av den.

IMG_5716.JPG

Gillar att ha en burk färdigkokt i kylen. Då kan jag snabbt svänga ihop nåt bra. Idag blev den lunch. Blandade med rivet äpple, päron, vanilj, kanel, yoghurt och toppade med honung och rostad mandel. Hett tips. Testa!

Quinoagröt, 4 port
2 dl quinoa
4 dl havremjölk (eller den mjölk du vill ha)
Vanilj
Koka quinoa, mjölk och vanilj 15-20 minuter. Låt svalna. Ställ i kyl. Tillsätt önskad smaksättning och 4 dl tjockyoghurt.