Resor 

4:e juli

Nationaldag i USA idag. Stort firande. Grattis!

Alla har en åsikt om USA. Det är ett land som provocerar. Matmässigt har jag haft några av mina största upplevelser där. I New Yorks myller och kaos bubblar min kreativitet igång och jag känner mig som hemma. Konstigt ändå, med tanke på att jag annars mest dras till lugnet i naturen. Men det är väl det där med kontraster.

Min fina kompis Ankan och jag var i New York på en riktig matresa, vet int om ni minns, men jag tänker ofta på det. Vi hade så roligt, toppenstad att besöka med kompisar, det finns så mycket att göra och såklart, äta…

Wefie på glada tjejer i Harlem.

Vi köpte med en macka och hade picknick i Central park, det skulle bara en macka med brisket (bringa), men det var bringa med macka 🙂

IMG_2454

Vi åkte båt och kollade på staden från vattnet.

IMG_2317

Och promenerade.

Så fint.

IMG_2572

Men, vi fokuserade på maten..

Genom maten tog vi oss runt Manhattan och ett par delar av Brooklyn.

IMG_2518

Från finkrog till street food.

IMG_2880

Och överallt, dessa cupcakes. Aaaah! Mest är de ju fina att titta på, så roligt med alla smaker och garneringar.

Happy 4th July!