Resor 

På planet

Hej Kompisar!

Nuuu är jag på väg!

IMG_8098

Ut i världen. Sitter på planet prick nu och tänker på er alla och den här säsongen med stor tacksamhet. Jätteroligt att vi kan ha kontakt såhär via bloggen! Och Hej svejs på Er glada Istambulresenärer som jag sprang på i säkerhetskontrollen! Har hört SÅ mycket gott om Istambul, men idag är jag på väg åt ett annat håll. Så mysigt att ni kommer fram och säger Hej! När jag och Clara Lidström, ni vet Underbara Clara som brukar nyhetsspana i Go’kväll, skulle till Teneriffa och sku ta oss genom flygplatsen höll vi på att missa planet för att det var så trevligt att prata med folk. När de efterlyste Lidström och Jonsson i högtalarna var det bara att kuta järnet. Bussigt att de ropade!

Minns ni det, programmet Två på resa? Sändes i höstas. Vi turistar på Claras speciellt utvalda ö, Teneriffa. Vi fick en extrastor hyrbil läs buss och körde runt hela ön på äventyr. Clara fick köra hela tiden Andreas filmade oss för mitt körkort blev stulet. Hon är duktig att köra!

IMG_6181

Fina minnen.

Jag lagade mat med en familj uppe i bergen, vi pressade vindruvor på en bondgård och åt jättegod mat.

IMG_6207

Och matmarknaden, så mysigt. Jag vet int hur det gick till, men jag hörde mig själv prata någon sorts spanska i programmet… Jag blir så ivrig när jag kommer till andra länder så jag vill försöka prata deras språk. Det är så roligt, det känns som att man ofta får jättefin kontakt om man försöker.

IMG_6295

 

Men frågan är ändå om int det här var höjdpunkten. Stand up paddle-ing. Även kallat sup. Leendet var konstant från början till slut. Först fick man träna på stranden.

 

IMG_6167

Och sen… Ni ser ju. Glädje!

IMG_8140

Kram så länge! Nu ska vi snart landa!