Bjudmat  Grilla!  Okategoriserade  Sommarmat 

Grilla!

På onsdag ska jag och den här fantastiska människan grilla. Ska berätta vad jag helst grillar just nu. Det är mitt sista program den här säsongen. Känns lite trist. Men: Nästa vecka ska jag iväg på ett jättespännande jobb, yay!

IMG_0189

 

Nästa vecka är det våran stjärna Maud som grillar. Hon ska göra en riktigt härlig stekmiddag. Alla bilderna är från Skördemarknaden i förfjol. Mitt absoluta favvoställe att jobba på. Spelar ingen roll vars i världen jag är. Jag blir helt förtrollad och glad av alla färska råvaror och producenter.

IMG_0197

Hoppas ni är med oss i rutan!

 • AME

  Kommer att sakna dig. Hoppas på nya recept i bloggen. AME

 • Liljan

  Susanne,jag är glad att du har ett spännande jobb framöver…men jag kommer att sakna dej i rutan! Så klart att jag hänger med här på ditt nya äventyr,..spännande!!
  Lycka till o ha det såå bra, vi syns till hösten då, stor kram från Liljan!

  • Susanne Jonsson

   Härligt att du hänger med Liljan! Jag ska försöka få in ett par inspirationsfilmer här i sommar, hoppas jag klarar det! Tekniken… Varma kramar

  • Susanne Jonsson

   Härligt att du hänger med Liljan! Jag ska försöka få in ett par inspirationsfilmer här i sommar, hoppas jag klarar det! Tekniken… Varma kramar

 • annika-linnea

  Tack för den här tiden och hoppas vi ses till hösten! Lycka till med ditt spännande jobb!

  • Susanne Jonsson

   Tack fina Du Annika-linnea! Det bästa med bloggen är ju att vi kan hålla kontakten fast vi har sändningsuppehåll på Go’kväll. Så nästa vecka kan ni alla hänga med mig på nya äventyr!