Äggfritt  Baka snabbt & Enkelt  Bakat  Bjudmat  Bröd  Ekologiskt på budget  Mat för många  Mellis  Plockmat  Tips  Vardagslyx  Vegetariskt 

Vårkalas

Imorgon ska vi fördjupa oss lite i uppläggningar inför vårens kalas och dessutom baka det godaste brödet/pizzan jag vet just nu. Såhär ser den ut, min nya favvo, Primörpizzan! Den blir huvudattraktion på buffébordet, jag älskar den både för den smaken och för att den är fin som en karamell! Men man får vara lite försiktig bara, om man börjar smaka en slice från plåten är det nästan svårt att sluta äta…

Imorgon 18.15 kommer receptet och mina bästa tips till vårens kalas.

Varmt välkommen att starta Valborgskvällen med oss i köket!

15042014-Primörpizza-29

 • Monkan

  Tittade just på programmet. Hur man lägger upp för att det ska se mysigt ut. En skinka visades med en tomat och en gurkskiva. På uppläggningen hade man ”parmaskinka” och en sallat. Betydligt dyrare skinkan en den som visades. Ren ”bluff” tycker jag. Alla har kanske inte råd att köpa en sådan skinka. Varför inte visa ett alternativ med den betydligare billigare skinkan? 🙁

  • Susanne Jonsson

   Hej Monkan, tack för ditt tips, jag ska förmedla det vidare till redaktionen. Skinkan var menad med glimten i ögat. Önskar dig en trevlig 1:a maj!

 • marie

  Hej, tittar på programmet nu, var kan man få tag i det fina marockanska fatet? Hälsar Marie

  • Susanne Jonsson

   Hej Marie! Visst var det fint? Jag ska kolla märket och maja dig, jag får inte skriva ut märket här pga regler för public service.